Καλώς ήρθατε στον αθλητικό σύλλογο Gavalou Sports News!

Ο αθλητικός σύλλογος Gavalou Sports News υποστηρίζει την αγαπημένη σας ομάδα και προσπαθεί να οικοδομήσει έναν πιστό φανατικό σύλλογο που να ξέρει τα πάντα σχετικά με το άθλημα. Η δέσμευσή μας είναι να ενισχυθεί η εικόνα της ομάδας μας και των φιλάθλων μας, επιδιώκοντας να γίνει ο καλύτερος σύλλογος της χώρας.

Τα συστήματά μας είναι αξιόπιστα και έχουμε καλά εξοπλισμένους χώρους για τους συνεργάτες μας για να απολαμβάνουν σε έναν ανοιχτό χώρο την εξάσκηση του αγαπημένου τους σπορ κάθε μέρα, εύκολα προσβάσιμο και μέσα στην πόλη. Σας προσκαλούμε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και τα οφέλη της συμμετοχής σας στον σύλλογο μας, εδώ στην ιστοσελίδα μας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τα προϊόντα μας ή για προσωπική εξυπηρέτηση.

Θα μας βρείτε στην διεύθυνση: Gavalou, Agrinio.

  1.  Μακρυνειακός Μακρυνούς - Αρης Λεπενούς  3 - 0
  2.  Αναγέννηση Ρίγανης - Κεραυνός Γαβαλούς  5 - 4
  3.  Θύελλα Αγίου Ανδρέα - Α Ο Ελαιοφύτου  3 - 0            
  4.  Δηλώσεις του προπονητή της Θύελλας << Η νίκη ήρθε από τον πάγκο >> Στο 45΄ με δύο χρυσές αλλαγές . Στο 50΄ το 1 - 0 με τον Μπούκαρη Κάρπο , στο 65΄ το 2 - 0 με σουτ ο Τσάμης Γιάννης και στο 80΄ σέντρα ο Μέρδης κεφαλιά φαρμάκι ο Κοκκορώνης και γκολ για το 3  -  0 .  Όλα θα κριθούν την Κυριακή 8/2/2015 στο ντέρμπι κορυφής με τον Α Ο Ρηγανα στο Αγρινιο.

Α. Ο. Ζευγαρακίου - Ηρακλής Μεσολογγίου 4 - 1

24 / 01 / 2015

Κεραυνός Γαβαλούς - Μακρυνειακός  2 - 2

video :  youtu.be/nbjpStEQQWc

Αρχική Σελίδα

Αυτή η λίστα είναι κενή.

Δημοσκόπηση

Σας άρεσε η νέα μας ιστοσελίδα;

Ναι, βρήκα ότι χρειαζόμουν. (5.862)
89%

Όχι, δεν βρήκα αυτό που έψαχνα. (688)
11%

Σύνολο ψήφων: 6550